Julhandel vid Mega

Julhandel på OBi

Helgen har gått i julens tecken!

På lördagen åkte vi in till SAS Radisson för att gå och titta på den stora vinterbasaren som Womens internationel anordnar. Svenska föreningen samarbetar med SWEA.
Det var en hel del folk och fruktansvärt varmt inomhus som det alltid är här i Ryssland. Vi gick igenom stånden, men handlade bara i det svenska. Annars var det massor med fina produkter vid övriga länders bord, men var det något man var extra intresserad av så var det ju givetvis massor med folk just där.
Nåja, jag fick i a f lite lussebullar, röda servetter och en dagcreme som jag vet funkar jättebra på mitt skinn.
På eftermiddagen tog vi det lugnt och tittade på film. Det var tråkigt och grådassigt väder som det för övrigt har varit hela helgen.

På söndagen tog vi efter morgonpromenaden en tur ut till Mega på Teply stan (stavas annorlunda på ryska). Vi åkte ut tillsammans med Lisa, Christina och Torsten. Christina skulle till Ikea och Lisa till Obi så vi passade på att ströva omkring i affärerna och titta på julsaker.
På Ikea fick vi tag i julskinka, pepparkakor och julknäckebröd. HURRA, julen är räddad. Har griljerat skinkan idag och den smakade faktiskt riktigt gott. Vi har en till i frysen så att vi inte blir utan julafton. Inne på Ikeabutiken hade jag tänkt att köpa jättefina konstgjord amaryllisaar, men när vi kom ner igen var det kaos vid kassorna så vi struntade idet. Otroligt vad fort det fyller på med folk. Likadant var det ute på parkeringen när vi kom ut. Det fanns i stort sett inte en parkeringsplats att få tag. Så Awan var inte att tänka på!

Annars har helgen varit riktigt lugn. Idag har vi haft ryska igen. Vi avancerat fort nu så det blir att plugga ikväll. Ute har det regnat hela dagen. Temperaturen har sjunkit till 4,5 grader vilket är otroligt varmt för årstiden här. Det har varit upp till 10 grader varmt i flera dagar nu.

Kommentarer
Postat av: Cita

Härligt att kunna läsa lite om er igen! Det var ett tag sen vi hördes. Kan bara konstatera att tiden går fort när man har valp och jag hinner inte med någonting känns det som.



Hälsa Roger och Ulla från oss!

2008-12-09 @ 22:36:06
URL: http://iver.blogg.se/
Postat av: Nanne

Måste hålla med! Dvs härligt att höra från er. Tiden bara ramlar iväg och jag kan tänka mig att tiden inte står still hos er heller:-)

Vi brukar säga på måndagen att "Nu är det måndag och snart är det fredag igen" och innan man ens hunnit registrera dagarna så ÄR det fredag igen.

Nåja, det kommer väl förhoppningsvis att lugna ner sig lite under julledigheten då vi inte har någon ryska heller.

Kram på er och hälsa Matti från oss.

2008-12-10 @ 06:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0